maanantai 17. joulukuuta 2012

Melkein 2000 katsojaa (+1 lukija)

Eli, blogiini on tullut yksi ihana lujika, sekä ihmiset ovat alkaneet kommentoida postauksiani! Ihanaa, kiitos! ;) On ihanaa huomata, että jostain maailmalta löytyy edes joku syy kenelle kirjoittaa blogiani, että ihmiset ovat kiinnostuneita ja pitävät samasta asiasta kuin minä itse.

Blogini lukijoita on myös muitakin, jotka eivät pysty liittymään sillä he eivät omista omaa blogia, mutta lukevat ja seuraavat silti blogiani päivittäin tai viikkoittain. :) Kiitos! :)

Tällä yrtiän kertoa seuraavaa; Liittykää lukijoiksi! Jos kerran olette kiinnostuneita samasta kuin minäkin, pidätte blogistani ja tavastani kirjoittaa sitä, miksei liittyä suoraan lukijaksi?!?
Moni on kommentoinut jotain; -Ihanaa,... tai -Ihanat noi ___kynnet!
Te, ja te jotka olette samaa mieltä, liittykää!


3 kommenttia:

  1. Mie täällä, siun tän hetken lukija :) Vinkkaan, että kannattaa liittyä esim fbn kynsikoristelut-ryhmään https://www.facebook.com/groups/kynsikoristelut/. Siellä on samanhenkistä porukkaa ja sieltä saa lukijoita varmasti. Samoin kannattaa pikkuisen häpeilemättä pitää melua itsestään toistenkin blogeissa kommenteissa. Ja tietty ahkera postailu, mutta sitähän sä harrastatkin :)

    VastaaPoista
  2. Joo. Olen miettinyt asiaa, mutten vielä ole toteuttanut. Kuka tietää, jos pian sen teenkin. :) Sieltä kyllä tulisi lisää lukijoita, mutta kun en itsekkään vielä ole facebookissa, niin varmaan samoihin aikoihin aloitan molemmat. :)

    //Sakke

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, toi on tietty kynnys jos ei ole vielä facebookissa :D Mulla ainakin oli niin kauheen vaikeeta liittyä vaikka kaikki painosti :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...