Toinen luukku ja tänään jouluinen resepti.
Tavallisiin kauralastuihin saa jouluisen maun lisäämällä hieman piparkakkumaustetta.
Ainekset:
4 dl kaurahiutaleita
1 dl sokeria
1 muna
½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl vaniljasokeria
1-1½ tl piparkakkumaustetta
200-300 g maito- ja / tai valkosuklaata
Ohjeet:
Sulata rasva mikrossa ja kaada se kulhoon yhdessä kaurahiutaleiden kanssa. Anna turvota hetki.
Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
Nosta nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, mutta jätä leviämisvaraa.
Paista 170 asteessa uunissa 6-8 minuuttia.
Sulata paloiteltu suklaa lautasella mikrossa. Dippaa puolet kauralastusta suklaaseen ja nosta lautaselle tai tarjottimelle vieretysten.
Laita hetkeksi kylmään, jotta suklaa jähmettyy.
(Tarjoa kuuman glögin seurana).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti