tiistai 11. joulukuuta 2012

11. Luukku | Jouluhaaste

Luukusta avautui... JOULUHAASTE! Haastan siis ihan kaikki tähän jouluiseen blogihaasteeseen, että viimeisimmätkin heräävät tänä talvena siihen jouluiseen fiilikseen toivottavasti! Voitte myös ehdottaa minulle jotain muuta jouluista luukkua jos haluatte. Minulla ei ole ihan kaikkiin luukkuihin vielä ideaa. Ottakaahan kaikki tämä jouluinen haaste vastaan ja linkittää saa minulle takaisin, kuka sen sitten teki! :)
Teksti, jonka juuri luit, on suora kopio blogista Like it. Love it!. Kun kerran oli niin passeli itsellenikin, ajattelin nyt kopioida sen, sillä seuraava jouluhaaste on myös hänen blogistaan, niin kuin luitte ylläolevasta tekstistä.
Mikä tuoksu kuuluu jouluusi? Paistettujen piparien ja kuuman glögin tuoksu.
Lempijouluruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä? Kinkku. Se on ihan pakko olla! ;DD
Herkkusi, jota täytyy joka joulu saada? Kinkku, piparit ja suklaa!
Mieluisin joulujuomasi? Lämmin glögi! :) 
Mikä joulukoriste on erityisen tärkeä tai merkityksellinen? Jos nyt joulukuusi lasketaan, niin sehän on pakko olla joka joulu! Mutta muuten ei ole mitään erikoista.. Niin, paitsi kaikki pienen pienet tontut jotka asetellaan kurkkimaan kirjahyllyyn ja muitten lipastojen päälle. Ne ovat todella hauskan näköisiä! :)
Mikä joululaulu tuo joulutunnelman? TV:stä kun  joka joulu tulee Lumiukko-elokuva, niin sen tunnari. Se on kyllä ihan perinne jouluisin. ;)
Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi joka on jäänyt mieleen? Jos nyt siis joululahja pitää olla, niin monta vuotta sitten, kun olin eskarissa, sain Bratz -nuken, jolla oli selässä sellaisia tappeja, joista pystyi painamaan. Kun painoi tapin pohjaan, nukke vaihtoi ilmettään. Eli yksi ilme / tappi. :)
Kun tuli seuraava lelupäivä, otin sen mukaani eskariin. Ja kaikki tytöt ihaili! ;DD
Lukekaa vielä ensimmäinen teksti, ettei mitään pääse unohtumaan! ;DD

4 kommenttia:

  1. Oho, nuket ovat vissiin kehittyneet melkoisesti minun barbie-aikojeni jälkeen! :D

    VastaaPoista
  2. Jep. Minunkin mielestä hienoin koskaan näkemäni Barbie. :)

    //Sakke

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että olit sinäkin tehnyt tämän jouluhaasteen! :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. :) Oli niin kivoja kysymyksiä, että päätin itsekin tehdä tämän! :D

      Ja pliis, minulla kun on vaan yksi lukija, niin olisi ihan tosi kiva jos liittyisit lukijaksi! ;DD Saathan itse päättää, mutta niin kuin sanoin, olisi tosi kiva! :)

      //Sakke

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...