tiistai 25. joulukuuta 2012

Ask Me Anything - vastaukset

Miksi vaihdoit raidalliseen taustaan? Yritin luoda omaa, hieman erikoisempaa taustaa. En sitten ymmärtänyt ohjeita kokonaan, joten vaihdoin vain taustan ja fontin värin siniseksi. Vaihtelu virkistää! ;DD Katsotaan jos kärsivällisyys riittää vielä toiseen yritykseen kun on aikaa. :)

Milloin kynnet alkoivat kiinnostaa sinua? Vuoden 2012 kesälomalla.. kai. Olen siis ihan ykkös- tai kakkosluokalta asti lakannut kynsiäni aina vähän väliä, mutta niin kuin sanoin viime kesänä sitä aloin kiinnostua netistä löytämistäni kynsivideoista, joissa tehtiin erikoisempia kynsiä kuin vain se yksi vaaleanpunainen kerros. ;)

Mitä kynsidesignia haluaisit koittaa? No, netistä löytää aivan mielettömiä kynsidesingejä, joita olisi hauska kokeilla, mutta joskus on syynä se, ettei jotain lakkaa löydy täältä kynsilaatikostani, kun taas joskus aika jää niin vähiin tai jokin menee pieleen, että suunnitelma muuttuu aivan.
No, Angry Birds -kynsiä olen monta kertaa miettinyt, muttei sitten vielä ole tullut kokeilluksi.. :)

Mikä oli vuoden paras joululahja? Ehkä vaaleanpunainen OnePieceni.. ;D

Mikä on lempi kynsilakkasi? Ei minulla kyllä ole mitään erikoista lempi kynsilakkaa.. Moni väri on hieno, kun taas sen koostumus voi olla ihan huonoimmasta päästä. Kynsilakkavarastoni myös päivittyy kuukausittain, sillä lakkoja kuivahtaa, loppuu, tulee lisää ja mitä kaikkea voi tapahtuakaan.. ;DD
 
Onko sinulla jotain kynsitarroja mitä haluaisit, mutta et tiedä mistä niitä saa? Eei.. Kynsitarroja sain syntymäpäivälahjaksi muutaman paketin ja niitä en niin paljon itse osta.. Vain jos löytyy jotkut todella halvalla ja ovat hienon näköiset.. ;D

Mitä sanoisit niille henkilöille, jotka eivät ikinä ole käyttäneet kynsilakkaa, jotta he alkaisivat kiinnostua kynsistä? Kynsilakka- ja niiden blogimaailma on aivan mahtava! Kun siihen olen tutustunut tämän puolen vuoden aikana, olen tutustunut moneen ihanaan kynsibloggaajaan, osallistunut heidän kilapiluihinsa ja arvontoihin, saanut inspiraatiota heiltä ja itse inspiroinut ihmisiä blogimaailmassa, kuin myös oikeassa elämässä. Kynsilakassa on kolme huonoa puolta; se haisee, se kuivahtaa jopa pullossa ja sen kuivumisessa kestää.. Sekä vielä neljäs plussa; se maksaa. Silti pidän ylpeänä kynsilakkablogia ja pidän siitä mitä teen, myös siksi koska olen ainakin omasta mielestäni taitava siinä ja kehityn koko ajan. Kaikki ihmiset eivät ole kynsilakka-ihmisiä. Syynä voi olla se, ettei kärsivällisyyttä löydy tarpeeksi, se, että omassa arjessa on jokin este siihen, ettei kynsilakkaa voi pitää, sekä monia muita syitä. Silti kehotan kaikkia tyttöjä ja naisia kokeilemaan edes joskus samaa, jota minä teen, sillä se voikin olla oma juttunsa! Ja ihmiset; kynsilakan poistoaine on olemassa. Jos kynnet alkavat kynsilakan kera ahdistaa tms., putsatkaa kyntenne, sillä siinä tapauksessa ette ole kynsilakka -ihmisiä.
Eikä kannata luovuttaa aivan heti, sillä harjoitus tekee mestarin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...