sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2. luukku | Kynsilakkaesittely

Lumene Quick & Chic ja Artistry Nail Colour
Toisesta kalenteriluukusta paljastui toiset kynsilakka-arvostelut. :)

Tänään kaksi nudelakkaa, Lumenen ja Artistryn.

Lumene Quick & Chic - Sävy 18, Fairyland Satumaa:
Tämä on kai äitini kynsilakka jonka hän sai joululahjaksi viime vuonna. Itse olen käyttänyt tätä kai vain kerran, mutta One - Touch Brush, niin kuin pullossa lukee oli ihan hyvä, vaikkei omasta mielestäni sivellin ollutkaan yhtään leveämpi kuin normaalitkaan. Lakkaa siihen tuli riittävästi yhdelle kynnelle. Pullossa lakka näyttää hieman kiiltävältä, joka on tietenkin huono asia nudelakassa, mutta kynnellä ainakaan muistaakseni ei kiiltoa enää huomaa. Yksi kerros riitti ainakin minulle.
Lumene on hyvää merkkiä ja pysyy kynnellä ainakin viitisen päivää halkeilematta. Lakkaa on 6ml, eikä kuivu nopeasti pullossa.

Artistry Nail Colour - Champagne:
Tämän lakan sain kaksi vuotta sitten syntymäpäivälahjaksi ja on kestänyt hyvin. En itse tunne merkkiä, mutta uskon että Artistry on hyvälaatuinen merkki. Lakka on mattavärinen, eikä siis kiillä. Lakan hinnasta en tiedä, mutta arvelisin jotain kymmenen euroa. Voi tietenkin olla paljon enemmän tai vähemmänkin. Sivellin on normaalin kokoinen, aika litteä. Lakkaa ei tule niin paljon siveltimelle kerralla, joten voi olla, että kaksi kerrosta on joillekin tarpeen. Pullossa lakkaa on 10ml, eikä ole kuivunut vaikka yli kaksi vuotta on kulunut siitä kun sen sain, joten hyvälaatuinen lakka. Kynnellä lakka pysyy halkeilematta suunnilleen hieman alle viikon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...