maanantai 19. elokuuta 2013

Haaste | Colors of the Rainbow

Eli kuten jo aiemmassa postauksessa kerroin, tässä haasteessa pitää etsiä ja esitellä lyhyesti kosmetiikkatuotteitansa sateenkaaren väreissä. :)

Itse kuvasin muutama tunti sitten seitsemän kosmetiikkatuotettani, jotka löysin täältä kotoa. :)



VIHREÄ - Tämän Lumenen ripsivärin olen saanut jonkun lehden mukana. Olen ehtinyt käyttää tätä muutaman kerran ja pidän tästä. Tuossa on siis kaksi eri kokoista ripsiharjaa.
Kun olen kaupassa katsonut alkuperäistä hintaa, se on kai joku
10 euroa.


PUNAINEN - TRESemmén Keratin & Smooth shampoo, jota olen käyttänyt kesälomasta saakka. Shampoon tarkoitus on siis tehdä hiuksista sileät, suorat ja helpommat muotoilla. Itse en ole aiemmasta huomannut eroa, mutta omaan hiuslaatuuni ei oikein mikään auta.. ;)
Maksoi kai n.
8 euroa.


ORANSSI - miss Selenen kynsilakat eivät aina ole niin peittäviä, kuten ei tämäkään. Käytin tätä kesällä varpaankynsiin monta viikkoa ja tykästyin lakkaan! :D Sormenkynsissä lakka ei ehkä olisi ollut yhtä kiva, en tiedä. :)
Nämä maksavat yleensä n.
2 euroa.


KELTAINEN - Äitini on allerginen hajusteellisille tuotteille, joka rajoittaa perheen hajusteiden käyttöä. Tämä dödö kuitenkaan ei ollut liian hajusteinen, joten hankimme tämän. Pidän kovasti tästä ja sen tuoksusta! :) Hintaa en muista.. Kai ihan perus mitä dödöt nyt yleensä maksaa... :)


SININEN - Garnierin PureActive poistaa meikin ja syväpuhdistaa ihoa. Ostimme tämän, kun huomasin että se oli tullut myyntiin. Nyt ei enää tarvitse pustata naama kahdella eri aineella! ;) Tämän hinta oli jotain alle kympin. :)


VIOLETTI - Rimmelin Sexy Curves - ripsiväri ostettiin alennuksen takia. Nimi on naurattanut kaveriporukassa, mutta en kyllä olisi ostanut tätä, jollei olisi ollut alennus (nimen takia siis).. ;)


VÄRIKÄS - Beautyuk:n luomiväripaletti, jonka sain joululahjaksi vuosia sitten. En ole käyttänyt niin monta kertaa, mutta olen ajatellut että ehkä sitten hieman vanhempana. Nyt juuri ei tule luomiväriä käytettyä arkimeikissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...