torstai 22. marraskuuta 2012

Bowling-kynnet


Tämän kuvan otin vaan siksi, että näkisitte glitterlakkaa kynnellä.


































 Viime postauksessa kerroinkin jo, mistä sain idean näihin kynsiin; Pidin luokkakaverini kanssa yhteiset syntymäpäiväjuhlat keilahallissa tiistaina. :)
Kynsilakkoja sain kolme lahjaksi sekä yhden setin kynsitarroja, kiitos! ;DD Laitan ne sitten tuonne "Kynsilakkani"-osioon kun ehdin ja jaksan jatkaa sitä ja kynsitarrat esittelen viimeistään kun niitä tulee käytettyä. ;)

Ei kai tässä muuta ollutkaan.. Niin, paitsi:
Kommentoikaa, pliis! <3

Tarvitset:
  • Kynsilakat:
       -Vaalean- / Tummanliila
       -Liila glitterlakka (ei pakollinen) (keskimmäinen -->)
       -Valkoinen
       -Punainen
       -Musta
       -Harmaa
       -Pällyslakka
  • Hammastikku
  • Kapea sivellin

Ohjeet:
Lakkaa ensin pikkurilli, keskisormi ja etusormi liilalla lakalla. Jos omistat liilan glitterlakan, lakkaa nimetön ja peukalo sillä, muuten voit jättää ne kokonaan lakkaamatta. Kun glitterlakka on kuivunut, ota kapea sivellin sekä valkoinen lakka ja ala muodostamaan keilaa nimettömään (voit katsoa mallia kuvasta). Mustan lakan omalla siveltimellä, oli se sitten kapea tai leveämpi, alat muodostamaan ympyrää peukalon kynteen niin, että kynttä näkyy vielä alhaalla (katso mallia kuvasta). Nyt, kun keila on kuivunut, lakkaat hammastikku apunasi punaisen viivan keilan kapeimpaan kohtaan.
Harmaalla sekä dotting toolilla tai vastaavalla lakkaat kolme ympyrää kuin kuvassa. Kun ne ovat kuivuneet, teet saman mustalla lakalla, mutta vähän sivummalle ja alaspäin.
Päällyslakka ja olet valmis!












PS! Tossa kaks vieota jotka voivat olla tarpeen! Alempi on jo jossain postauksessa, mutta laitoin nyt uudelleen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...