perjantai 24. elokuuta 2012

Kukkakynnet oikeista kukista!

Samaan aikaan kirsikkakynsien kanssa kokeilin ekaa kertaa elämässäni tällaista kynsidesingiä oikeilla kukilla! Tässä ohjeet:

Tarvitset:
  • Kynsilakat:
       -valkoinen
       -keltainen
       -läpinäkyvä
  • Hammastikkuja
  • Oikeita pieniä(!) kukkia
  • Talouspaperia
  • Muutama paksu ja painava kirja
  • Pinsetit
Ohjeet:


Vaihe 1. Kun olet poiminut kukat/kukkia (kukat voivat olla ihan minkälaisia vain, mutta niitten täytyy olla pieniä!), leikkaa ne varovasti niin, että vain itse kukka jää. Asettele ne tavalliselle talouspaperille.
Vaihe 2. Levitä toinen talouspaperipala kukkien päälle.
Vaihe 3. Laita muutama kirja talouspapereitten ja kukkien päälle, jotta kukista tulee tasaiset.
Vaihe 4. Kahden päivän päästä; ota kirjat ja päällimmäinen talouspaperi pois kukkien päältä ja lakkaa sitten aluslakka. Kun se on kuivunut, lakkaat valkoiset kynnen kärjet. Kaikkiin sormiin paitsi peukaloihin, teet hammastikulla keltaiset pisteet (katso kuva alhaalla) rajaa myöten. Sitten laitat tipan läpnäkyvää päällys-/aluslakkaa peukalolle rajalle, tai vähän sen alapuolelle. Ota pinseteillä yksi kukka talouspaperilta ja aseta se tipan päälle (huomaa että sinun täytyy olla aika nopea, ettei lakka ehdi kuivua liikaa). Painele pinseteillä ja hammastikulla kukkaa paikoilleen niin, että se ei törrötä mistään kohti. Voit vielä läpinäkyvällä lakalla vetää kukan keskeltä sivuille ympäri koko kukkaa, jotta se pysyisi paremmin.
Tee toiselle peukalolle sama asia ja lopuksi, kun kaikki on suht koht kuivunut, lakkaa vielä päällyslakka ja olet valmis!


Xoxo, minä <3


Hyvää musaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...